Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1,2 kg szarvashús
  • 2 db hagyma
  • 2 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 1 db fokhagyma
  • 2 db babérlevél
  • 4 szem borókabogyó
  • 2 ek sűrített paradicsom
  • 1 ek őrölt édes pirospaprika
  • Pörköltkocka
  • 3 dl vörösbor
  • 2 ek sertészsír
  • Só ízlés szerint
  • Bors ízlés szerint

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Aprítsd fel a hagymákat, és pirítsd üvegesre egy fazékban a sertészsíron. Ezután add hozzá a felkockázott paradicsomot és paprikát
  • 2Amikor megpuhultak a zöldségek, add hozzá a húst, a fűszerpaprikát, valamint a sűrített paradicsomot.
  • 3Ezután add hozzá a fűszereket, a félbe vágott fokhagymafejet és öntsd hozzá a vörösbort.
  • 4Fedő alatt főzd 2-3 órán át, tálalás előtt pedig sózd, borsozd.
  • 5Tálalhatod galuskával, tésztával, de akár kenyérrel is.
Konyhafőnök
Hajt a versenyszellem? Vagy csak ennél valami finomat? Készítsd a Konyhafőnök fogásait otthon is!

HOZZÁVALÓK