• Kedves Kiflis! Készülj fel velünk előre az ünnepekre: csütörtökön (10.31.) még emelt kapacitással kiszállítunk, de pénteken, Mindenszentek napján (11.01.) mi is szünetelünk. Békés ünnepet kívánunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 200 g friss spárga
  • 4 szelet bacon
  • 4 szem eper
  • 2 ek feta
  • 1 tk pirított szezámmag
  • 1 tk méz(ha nem elég édes az eper)
  • 2 ek olívaolaj
  • Bors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A spárgát vagy grillen megpirítjuk, vagy lobogó- sós vízben, 4 perc alatt megfőzzük, de előtte mindenképpen távolítsuk el a fás részt.
  • 2A bacont zsírjára pirítjuk, majd összemorzsoljuk.
  • 3Az epret megmossuk és felszeleteljük.
  • 4Tálalásnál a spárgát tesszük a tányér aljára és erre jöhet a többi elem.

KIFLI TIPP

  • 1Szezonban egy nagyobb adag spárgát nyugodtan süssetek vagy főzzetek meg előre és 1-2 napig biztosan lesz sali alapanyagotok!
Vitális Lilla - @vitalis_lilla
Vitális Lilla vagyok, 7 éve gasztro tartalom gyártó. Saját bloggal kezdtem 2017-ben, utána 5 éven keresztül egy online gasztromagazinnál voltam tartalomgyártó. Recepteket, helyajánlókat és még több velem kapcsolatos tartalmat készítek leginkább instára.

HOZZÁVALÓK