Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 200 g friss spárga
- 4 szelet bacon
- 4 szem eper
- 2 ek feta
- 1 tk pirított szezámmag
- 1 tk méz(ha nem elég édes az eper)
- 2 ek olívaolaj
- Só
- Bors
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A spárgát vagy grillen megpirítjuk, vagy lobogó- sós vízben, 4 perc alatt megfőzzük, de előtte mindenképpen távolítsuk el a fás részt.
- 2A bacont zsírjára pirítjuk, majd összemorzsoljuk.
- 3Az epret megmossuk és felszeleteljük.
- 4Tálalásnál a spárgát tesszük a tányér aljára és erre jöhet a többi elem.
KIFLI TIPP
- 1Szezonban egy nagyobb adag spárgát nyugodtan süssetek vagy főzzetek meg előre és 1-2 napig biztosan lesz sali alapanyagotok!
Vitális Lilla - @vitalis_lilla
Vitális Lilla vagyok, 7 éve gasztro tartalom gyártó. Saját bloggal kezdtem 2017-ben, utána 5 éven keresztül egy online gasztromagazinnál voltam tartalomgyártó. Recepteket, helyajánlókat és még több velem kapcsolatos tartalmat készítek leginkább instára.