Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ
- 100 g dió
- 50 g mandula
- 170 g datolya
- 150 ml Alpro No Sugar Cukormentes Mandulaital
- 30 g kókuszliszt
- 50 g édesítés nélküli kakaópor
- 10 g mogyoróvaj
HOZZÁVALÓK A MÁLNÁS RÉTEGHEZ
- 250 g fagyasztott málna
- 15 g chia mag
- 80 g Alpro No Sugar Cukormentes Mandulaital
- 100 g Alpro vaníliás desszert
- 6 g agar-agar
HOZZÁVALÓK A DÍSZÍTÉSHEZ
- Kókuszreszelék
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Készíts elő egy 22 cm átmérőjű sütőformát, és béleld ki sütőpapírral.
- 2A diót, a mandulát és a datolyát vágd apróra vagy aprítsd fel egy aprítógéppel. Dolgozd össze a tésztához szükséges alapanyagokat egy robotgép segítségével. Addig hagyd járni a gépet, míg szép, homogén masszát nem kapsz.
- 3Oszlasd el a tésztaalapot a sütőforma alján egyenletesen, és tedd be a hűtőbe amíg nem lesz rá szükség.
- 4Keverd össze a málnás réteghez tartozó alapanyagokat egy közepes méretű serpenyőben. Folyamatos keverés mellett forrald fel. Forrástól számított 2 percig főzd, aztán vedd le a tűzhelyről.
- 5Oszlasd el a málnás krémet a lehűtött brownie alapon, és tedd vissza a hűtőbe még legalább 2 órára.
- 6Vedd ki a hűtőből, óvatosan vedd ki a sütőformából, és szórd meg kókuszreszelékkel. Vágd kisebb darabokra.
- 7Tökéletes kiegészítő lehet kávé mellé, vagy akár az uzsonnás dobozba.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!