Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 1 doboz csiperkegomba
- 1 doboz növényi tejszín
- 2-3 tk mustár
- 1 csomag gluténmentes tészta
- 2 ek olívaolaj
- Só ízlés szerint
- Bors ízlés szerint
- Tálaláshoz petrezselyemlevél
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A gombákat megpucoljuk, szeletekre vágjuk.
- 2Serpenyőben, magas hőfokon, kevés olívaolajon néhány perc alatt megpirítjuk a gombák mindkét oldalát.
- 3Elkészítjük a szószt is: a növényi tejszínt, a mustárt és a sült gomba ¼-ét egy turmixgép üstjébe mérjük, krémessé daráljuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá sót, borsot.
- 4A tésztát megfőzzük, a tejszínes öntettel és a sült gombával tálaljuk, díszítésnek használhatunk friss petrezselyemlevelet.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön.
Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod!
Instagram: @_bgabka_