Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 100 gramm főtt gesztenye
- 250 gramm kelkáposzta
- 2 ek. olívaolaj
- Fél citrom leve és reszelt héja
- Só ízlés szerint
- Bors ízlés szerint
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A kelkáposztát vékony csíkokra vágjuk és olívaolajjal meglocsolt serpenyőben néhány perc alatt megpirítjuk.
- 2Hozzáadjuk ízesítésként a citrom levét és héját, sót, ízlés szerint borsot.
- 3Belekeverjük a főtt gesztenyét is, köretként húsok, halak mellé tálaljuk.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön.
Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod!
Instagram: @_bgabka_