Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 20 dkg füstölt lazac
  • 20 dkg vegyes saláta mix
  • 1 lime
  • 2 kanál kapribogyó
  • 2 dl tejföl
  • 2 dl görög joghurt
  • Egy csokor snidling
  • 0,5 dl extraszűz olíva

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A labneh egy hűsítő krémsajt, amit otthon is könnyen elkészíthetünk.
  • 2A legegyszerűbb módja, ha görög joghurtot és tejfölt keverünk össze, kicsit megsózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd egy gézbe borítjuk és felkötjük egy tál fölé csepegni egy éjszakát a hűtőben.
  • 3A salátához a kész labneh kerül alulra, erre halmozzuk a salátaleveleket, amiket kevés olivával, lime lével egy csipet sóval ízesítünk.
  • 4Erre kerülnek a lazac szeletek, a kapri bogyó és meg egy kis dresszing a tetejére.
Kifli tipp
Pácolt lazaccal, vagy akár tonhallal is elkészíthető. A lebneh kiváló szendvicskrém is. Ha főételként adjuk, barnakenyeret, vagy kovászos pirítóst kínáljunk hozzá. De padlizsánkrém mellé is jól passzol.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK