4 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 6 közepes burgonya
- 1 vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 250 g füstölt tofu
- 5 ek pirospaprika
- 1 tk olaj
- 1 tk szárított majoranna
- 1 ek paradicsompüré
- Só ízlés szerint
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Aprítsd fel a fokhagymát és a vöröshagymát.
- 2Mosd és pucold meg a krumplit, majd a tofuval együtt vágd kockákra.
- 3Egy nagy lábasban melegítsd fel az olajat, majd tedd bele a hagymákat pirulni.
- 4Tedd bele a felkockázott krumplit és tofut, pirítsd őket össze.
- 5Add hozzá a pirospaprikát, keverd át, majd öntsd fel kb. 6,5 dl vízzel, még mielőtt megégne a paprika.
- 6Sózd meg és hagyd 30 percig közepes lángon fedő nélkül. Főzd addig, amíg be nem sűrűsödik, és a krumpli is megpuhul (ha túl gyorsan elpárologna a leve, adj hozzá még vizet).
- 7Tedd bele a paradicsompürét és a majorannát. Keverd addig, amíg a püré el nem oszlik. Utána vedd le a tűzről és tálalhatod.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!