• Kedves Kiflis! Készülj fel velünk előre az ünnepekre: csütörtökön (10.31.) még emelt kapacitással kiszállítunk, de pénteken, Mindenszentek napján (11.01.) mi is szünetelünk. Békés ünnepet kívánunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK A SIMA PISKÓTÁHOZ

  • 4 db tojás
  • 10 dkg barna rizsliszt
  • Fél csomag sütőpor
  • 12 dkg porcukor

HOZZÁVALÓK A KAKAÓS PISKÓTÁHOZ

  • 4 db tojás
  • 9 dkg barna rizsliszt
  • Fél csomag sütőpor
  • 12 dkg porcukor
  • 3 ek kakaópor

HOZZÁVALÓK A DIÓS PISKÓTÁHOZ

  • 4 db tojás
  • 9 dkg barna rizsliszt
  • Fél csomag sütőpor
  • 12 dkg porcukor
  • 4 dkg darált dió

HOZZÁVALÓK A VANÍILIAKRÉMHEZ

  • 4 db tojássárgája
  • 5 dl mandulaital
  • 12 dkg porcukor
  • 1 rúd vanília
  • 2 ek tápióka keményítő

HOZZÁVALÓK A SZIRUPHOZ

  • 15 dkg porcukor
  • 1 ek rum
  • 1 db narancs reszelt héja
  • 1 db citrom reszelt héja

HOZZÁVALÓK A CSOKOLÁDÉÖNTETHEZ

  • 7,5 dkg porcukor
  • 3,5 ek kakaópor

HOZZÁVALÓK A TEJSZÍNHABHOZ

  • 2 dl habtejszín

HOZZÁVALÓK A KENÉSHEZ

  • 10 dkg mazsola
  • 5 dkg baracklekvár
  • 10 dkg darált dió
  • 1 ek kakaópor

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Ha van valamilyen ételérzékenységed , esetleg diétát követsz, kérünk téged, hogy a recept elkészítése előtt bizonyosodj meg a hozzávalók összetevőiről!
  • 2A sima piskótához válaszd szét a tojásokat. A sárgájákat a porcukorral keverd habosra, add hozzá a sütőporral elkevert lisztet, végül pedig 2 ek vizet. A fehérjékből egy csipet sóval verj kemény habot, majd egy fakanál segítségével forgasd bele óvatosan a tésztába.
  • 3Öntsd a tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe, és süsd 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig.
  • 4Készítsd el a másik 2 piskótát is ugyanígy, viszont az egyikbe vegyíts diót, a másikba pedig kakaót a liszttel.
  • 5Forrald fel a szirup hozzávalóit 2 dl vízzel, majd tedd félre.
  • 6A vaníliakrémhez a tojássárgákat a porcukorral a vaníliával és a keményítővel verd habosra. A mandulaitalhoz add hozzá a tojássárgájás keveréket, és főzz belőle híg pudingot.
  • 7Egy tálban állítsd össze a sütit, az első piskótát locsold meg a szirup egy részével és a vaníliakrém felével, majd szórd rá a mazsola és a darált dió felét.
  • 8A következő piskótával ugyanígy járj el. A legfelső piskótát locsold meg a sziruppal, kend meg a lekvárral és szórd meg a kakaóporral. Legalább 12 órára tedd hűtőbe.
  • 9A csokoládéöntet összetevőit 3 ek vízzel alacsony hőmérsékleten főzd addig, amíg sima, fényes szósz nem lesz.
  • 10A lehűtött habtejszínt verd kemény habbá.
  • 11Tálaláskor locsold meg a csokoládéöntettel, és koronázd meg tejszínhabbal.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK A SIMA PISKÓTÁHOZ

HOZZÁVALÓK A KAKAÓS PISKÓTÁHOZ

HOZZÁVALÓK A DIÓS PISKÓTÁHOZ

HOZZÁVALÓK A VANÍILIAKRÉMHEZ

HOZZÁVALÓK A SZIRUPHOZ

HOZZÁVALÓK A CSOKOLÁDÉÖNTETHEZ

HOZZÁVALÓK A TEJSZÍNHABHOZ

HOZZÁVALÓK A KENÉSHEZ