Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 kg sertés tarja, vagy lapocka
  • 4 db hamburgerzsemle
  • 1 db hagyma
  • 20 dkg sárgarépa
  • 1 fej káposzta
  • 20 dkg majonéz
  • 10 dkg tejföl
  • Bors
  • Oregánó
  • Őrölt római kömény
  • Cukor
  • Fűszerpaprika
  • Ízlés szerint savanyított jalapeno karika

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A fűszerkeverékhez keverjünk össze 2 kanál sót, 1 kanál cukrot, ízesítsük egy kávéskanál fűszerpaprikával, kevés oregánóval, feketeborssal, római köménnyel ízlés szerint. Óvatosan bánjunk a fűszerekkel!
  • 2Forgassuk a húst alaposan ebbe a keverékbe. Közben izzítsuk be a sütőnket 200 fokra.
  • 3Tegyük a húst egy lefedhető sütőtálba és lefedés nélkül 20-30 perc alatt pirítsuk meg, majd vegyük le a hőt kb 160 fokra, fedjük be és süssük olyan puhára a húst, hogy szálaira lehessen szedni. Forrtassuk össze a saját szaftjával és tálalásig tartsuk meleg helyen.
  • 4A salátához vágjuk apróra a hagymát, vékony szálakra a répát és a káposzta felét is. Kicsit sózzuk meg és hagyjuk állni egy órát, majd alaposan nyomkodjuk ki.
  • 5Ezután majonézzel és tejföllel keverjük össze ízlés szerint és ha szükséges, sóval, borssal ízesítsük.
  • 6Tálaljuk a megpirított zsemlékben a salátával!
Kifli tipp
A pulled pork természetesen szabad tűzön, smokerben, vagy grillen indirekt hőn elkészítve a legjobb, ha van rá lehetőségünk ott is próbáljuk meg, a fűszerezés ugyan úgy megfelel arra a receptre is.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK