• Kedves Kiflis! Készülj fel velünk előre az ünnepekre: csütörtökön (10.31.) még emelt kapacitással kiszállítunk, de pénteken, Mindenszentek napján (11.01.) mi is szünetelünk. Békés ünnepet kívánunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 20 dkg kuszkusz
  • 1 padlizsán
  • 1 sárgarépa
  • 1 tk római kömény
  • 1 mk cayenne bors
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 1 cukkini
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 25 dkg főtt csicseriborsó
  • Paradicsom
  • Olívaolaj

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Egy lábos aljára vizet öntök, felforralom, teszek rá egy szűrőt, beleöntöm a kuszkuszt (úgy, hogy ne érjen bele az alja a vízbe), befedem fedővel és meg gőzölöm.
  • 2A zöldségeket tetszőleges méretűre és formára darabolom. Kevés olívaolajon megpirítom a cukkinit, hozzáadom a sárgarépát, mikor már roppanós, mehetnek bele a fűszerek, a cukkini, a paprika, a lecsepegtetett csicseriborsó és készre párolom.
  • 3Csak akkor sózom, mikor már elkészültek a zöldségek, így finom roppanósak maradnak.
  • 4A meggőzölt kuszkuszt össze forgatom a pirított zöldségekkel és kevés olívaolajon átsütött, felezett paradicsommal kínálom.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK