Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 900 g királyrák, garnéla vagy koktélrák
  • 2 érett avokádó
  • 1 citrom vagy lime
  • 4 kanál majonéz
  • 2 kanál ketchup
  • 1 kávéskanál Tabasco
  • 1 kávéskanál dijoni mustár
  • 1 kanál konyak
  • 1 kávéskanál Worchestereshire szósz
  • 1 kisebb római saláta
  • Kevés snidling és petrezselyem
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • Bors
  • 1 kanál olívaolaj

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A főtt rákot kevés oliván és fokhagymán pirítsuk át, majd adjunk hozzá friss zöldfűszereket, sót, borsot és pár csepp citromlevet, majd tegyük félre.
  • 2A szószhoz keverjük össze a majonézt, ketchupot, Tabasco-t, Worchestershire szószt, dijoni mustárt és konyakot, és ízesítsük ízlés szerint sóval, borssal, citrus lével.
  • 3Az avokádót hámozzuk meg, vágjuk cikkekre és csepegtessük meg citrus lével, hogy szép zöld maradjon.
  • 4A salátát mossuk meg és szedjük leveleire.
  • 5Tálaláskor a szószból tegyünk a pohár aljára, erre jön egy réteg avokádó, pár levél saláta, kevés szósz megint, majd a rákok. Lime, vagy citrom cikkel, kevés külön szósszal kínáljuk előételként.
Kifli tipp
Bármilyen rákkal elkészíthető. Ha nem szeretjük a csípőset, hagyjuk ki a Tabascot.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK