• Kedves Kiflis! Készülj fel velünk előre az ünnepekre: csütörtökön (10.31.) még emelt kapacitással kiszállítunk, de pénteken, Mindenszentek napján (11.01.) mi is szünetelünk. Békés ünnepet kívánunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 500 ml kókusztej
  • 3 kanál kristálycukor
  • 1 kanál zselatin por
  • 1 csipet só
  • 1 érett mangó
  • 50 g pirított kókusz chips
  • 1 kis doboz mangó sorbet vagy mangó püré

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A zselatinport egy kanál vízzel keverjük el, és tegyük félre 15 percre, hogy hidratáljuk.
  • 2Közben a kókusztejet melegítsük fel alaposan és adjuk hozzá a beáztatott zselatint, a 3 kanál cukrot, a csipet sót és alaposan keverjük el.
  • 3Öntsük a panna cotta alapot tálkákba, és tegyük a hűtőbe.
  • 4Az érett mangót hámozzuk meg, vágjuk kocára.
  • 5A megdermedt panna cottát a mangó kockákkal, mangó sorbet-val vagy mangópürével és a kókusz chipsszel tálaljuk.
Kifli tipp
A mangó jól passzol a maracujával is, érdemes keverni is őket, mert a mangó erősen édes ízét a maracuja savassága szépen kompenzálja. Ha nincs mangó, akár őszibarackkal, sőt, málnával, eperrel, ananásszal is nagyon finom.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK