Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 500 g főtt, tisztított garnéla
  • 500 g hámozott paradicsom vagy paradicsomkonzerv
  • 2 fej (kb. 200 g) hagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 100 ml olívaolaj
  • 200 g feta sajt
  • Friss bazsalikom
  • Friss oregánó
  • Friss petrezselyem
  • 150 g koktélparadicsom
  • Őrölt bors

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Tengeri hal
  • Lazac
  • Kápia paprika
  • Olívabogyó
  • Édeskömény

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Az olívaolaj felén megdinszteljük az apróra vágott hagymát, és 4 gerezd zúzott fokhagymát.
  • 2Hozzáadjuk a hámozott paradicsomot és alaposan összefőzzük, sózzuk, borsozzuk, a zöldfűszerekkel csak a végén ízesítjük.
  • 3Az olívaolaj másik felén két gerezd fokhagymát kicsit átmelegítünk, és a tisztított rákokat gyorsan átpirítjuk az illatos olajban.
  • 4Tálaláskor a paradicsomszószra tesszük a rákokat, fetát szórunk rá és még több zöldfűszerrel díszítjük.
Kifli tipp
Feta nélkül is elkészíthető és rák helyett használhatunk tengeri halakat, akár lazacot is. Ha szeretjük, tehetünk hozzá sült, hámozott kápia paprikát is. De jóféle olívabogyó is remekül passzol, ahogy akár az édeskömény is.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD