4 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 150 g babapiskóta
- 400 g mascarpone
- 130 g tejszín (min. 30%)
- 130 g porcukor
- 150 ml erős kávé (eszpresszó)
- 100 ml Amaretto likőr
- kakaó a szóráshoz
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A tejszínt verd szilárd habbá.
- 2Robotgéppel keverd össze a mascarponét a porcukorral. Kézzel, óvatosan keverd hozzá a tejszínhabot.
- 3Béleld ki a tál alját a beáztatott babapiskóta felével, kend rá a felvert mascarpone felét, rá a piskóta másik fele és rá a maradék krém kerül.
- 4Tedd hűtőbe legalább 2 órára. Tálalás előtt szórd meg kakaóval a tetejét.
Kifli tipp
Szükséged lesz egy 17x20 cm méretű tálra. A tiramisu pohárdesszertként kisebb adagokban is elkészíthető, ehhez poharakra, kisebb tálakra, edényekre van szükséged. A krém egy részét egy habzsákból is rányomhatod, ezzel díszítve a desszertedet.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!