Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK A HÚSHOZ
- Steak
- 1 csepp olívaolaj
- Nagyszemű só
- Őrölt bors
HOZZÁVALÓK A MÁRTÁSHOZ
- 1 marék petrezselyem
- 2 evőkanál szárított oregánó
- 1 chilipaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- Csipet só
- Egy csipet bors
- 1 teáskanál olívaolaj
- 1 teáskanál borecet
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A szobahőmérsékletű steaket ízesítsd sóval és borssal, majd locsold meg olívaolajjal. Süsd rácson 3-5 percig mindkét oldalon, majd tedd rá egy tányérra és hagyd pihenni 7 percet.
- 2Közben készítsd el a chimichurri mártást. Keverj össze egy marék petrezselymet, 2 evőkanál oregánót, chilipaprikát, 2 gerezd fokhagymát, sót, borsot, 1 teáskanál borecetet és olívaolajat, majd keverj mindent össze.
- 3Tálald a steaket a chimichurri mártással.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!