2 adag
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 200 g kígyóuborka
- 200 g paradicsom
- 100 g feta sajt
- 40 g olajbogyó
- 15 g hámozott lilahagyma
- 50 ml extra szűz olívaolaj
- 1 pirospaprika
- Citromlé
- 3 szár oregánó
- Frissen őrölt bors
- 1 teáskanál só
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Vágd fel a paprikát, vágd ki a belsejét és vágd fel a húsát 2 cm széles darabokra.
- 2Negyedeld el az uborkát hosszában, majd vágd fel 2 cm-es darabokra.
- 3Vágd ki a paradicsom közepét, dobd ki, majd vágd fel a paradicsomot 2 cm-es darabokra.
- 4Vékonyan szeleteld fel a hagymát. Szedd le az oregánóleveleket a szárról és aprítsd finomra. Kockázd fel a sajtot 1 cm-es darabokra.
- 5Öntsd a citromlevet a tálba, adj hozzá sót, egy csipet borsot és az olívaolajat, majd keverd össze. Add hozzá az apróra vágott zöldségeket, az olajbogyót, a sajtot és az oregánót. Keverd jól össze és azonnal tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!