4 adag
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 400 g fehér káposzta
- 1 marék petrezselyemlevél
- 40 ml ecet
- 2 evőkanál finomra reszelt torma
- 1 evőkanál napraforgóolaj
- Bors
- Só
- 20 g cukor
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Vágd negyedekre a káposztát és vágd ki belőle a torzsát és a vastagabb szárakat. Csíkozd fel a káposztát és kézzel gyűrd meg a leveleket, hogy kissé puhábbak legyenek. Aprítsd fel a petrezselymet.
- 2Habverővel egy tálban keverd össze az ecetet, az olajat és a cukrot egyenletesre. Fűszerezd sóval és borssal, majd add hozzá a petrezselymet. Egy tálban keverd össze az apróra vágott káposztát, a tormát és az öntetet, hagyd legalább 2 órán át hűlni a hűtőben. Tálalás előtt keverd össze még egyszer a salátát.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!