Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 500 g száraz penne
  • 250 g sertésszűz vagy csont nélküli karaj
  • 30 g szeletelt szalonna
  • 1 ág kakukkfű
  • 130 g paprikakrém (csemege)
  • 160 g cukkini
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál reszelt parmezán
  • 2 evőkanál apróra vágott laposlevelű petrezselyem
  • 40 g só + egy csipet só

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Egy edényben forralj fel a tésztához nagyobb mennyiségű vizet, majd adj hozzá literenként kb. 40 g sót és főzd meg benne a tésztát. Ha kész, szűrd le és tegyél félre a vízből 100 ml-t.
  • 2Kockázd fel a szalonnát, keverd el a hússal, a zúzott kakukkfűvel és a sóval, majd alaposan keverd el.
  • 3Vágd a paprikát kb. fél cm-es kockákra.
  • 4Hámozd meg a cukkinit, magozd ki és vágd fel fél cm-es kockákra.
  • 5Tisztítsd meg a fokhagymát és vágd apróra.
  • 6Egy serpenyőben nagyobb lángon melegítsd fel az olajat, add hozzá a húskeveréket és óvatosan oszlasd szét az egész serpenyőn. Süsd 2 percig, közben gyakran kevergesd.
  • 7Add hozzá a borsot és a cukkinit és főzd 1 percig.
  • 8Adj hozzá fokhagymát, pirítsd meg, adj hozzá a félretett tésztavízből 100 ml-t és főzd még 1 percig.
  • 9Keverd össze a szószt a főtt tésztával. Vedd le a tűzről, add hozzá a reszelt parmezánt és a petrezselymet és keverd össze.
  • 10Vágd a húst fél cm vastag szeletekre, majd azokat kockázd fel kb. fél cm-es kockákra.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK