Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 500 g csirkemellfilé
- 200 g szeletelt bacon
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 3 gerezd reszelt fokhagyma
- 100 ml olaj
- Ízlés szerint só
- Frissen őrölt tarka bors
HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ
- Krokett
- Lekvár
AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ
- Sütőpapír
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Add az olajhoz a fűszerpaprikát, a reszelt fokhagymát, a sót és a borsot, majd alaposan keverd össze.
- 2Vágd a csirkemellet hosszában kb. 1 cm széles csíkokra, majd a csíkokat a vékonyabb részétől kezdve metszd be úgy, hogy a végén kb. fél cm részen hagyd egyben, illessz ide egy szelet bacont és fond össze.
- 3A fonatokat tedd egy tepsire, kend meg a fűszeres olajjal. Fedd be benedvesített sütőpapírral és 200°C-ra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton süsd 20 percig, majd vedd le a papírt, locsold meg a fonatokat a szafttal és tedd vissza a sütőbe további 10 percre, hogy szép pirosra piruljanak.
- 4Tálald krokettel és málnacsatnival.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 1Elkészítési idő: 15 perc + sütési idő
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!