Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 tojássárgája
  • 80 g porcukor
  • 40 g liszt
  • 300 ml tej
  • 100 ml főzött kávé
  • 400 ml habtejszín
  • 200 g babapiskóta
  • 1 evőkanál holland kakaópor - cukrozatlan

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A tojássárgájához add a porcukrot, a lisztet, 2 dl tejet és egy kézi habverő segítségével keverd csomómentesre, majd öntsd fel a maradék tejjel és a kávéval és alaposan keverd ki.
  • 2Közepes hőmérsékleten kezd el melegíteni és folyamatos kevergetés mellett forrald ki, majd vedd le a tűzhelyről és hagyd kihűlni. Fontos, hogy alaposan kihűtsd, mert ha melegen kevered a tejszínhabhoz, akkor szétfolyik.
  • 3Amikor a kávés krém kihűlt, verd a tejszínt kemény habbá, majd 2-3 részletben keverd hozzá a krémet.
  • 4Egy tál aljába tegyél néhány kanállal a kávés masszából, simítsd el, erre pakold az első sor piskótát, majd jöhet megint krém, piskóta és végül a legtetejére a maradék krém.
  • 5A tetejét szórd meg cukrozatlan kakaóporral és tedd hűtőbe.
  • 6Legjobb, ha este készíted és van ideje egy egész éjszakát pihenni, de ha minden kötél szakad, néhány óra hűtés is elegendő.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1 25 perc + hűtés
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK