Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 200 g sonka
  • 300 g Heinz majonéz
  • 1 teáskanál mustár
  • 100 g Milram reszelt sajt
  • 6 db Ferencz Farm keményre főtt tojás
  • 100 g Ízmester bébiuborka savanyúság
  • 350 g Tarka Tejföl
  • 12 g zselatin
  • 2 teáskanál frissen facsart citromlé
  • 1 teáskanál porcukor
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 2 evőkanál aprított petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint só
  • Frissen őrölt bors

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ

  • Frissentartó fólia

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Langyos vízben oldd fel a zselatint, forrald fel, majd tedd félre és hagyd kihűlni.
  • 2A tejfölhöz add hozzá a majonézt, a mustárt, a citromlevet, a porcukrot, sózd, borsozd, majd keverd ki.
  • 3A reszelt sajtot, sonkát, paprikát, uborkát és a főtt tojást kockázd fel, forgasd bele az előzőleg kikavart tartármártásba, add hozzá a kihűlt zselatint, majd forgasd össze. Töltsd frissentartó fóliával kibélelt őzgerincformába és legalább 4-5 órára tedd hűtőbe.
  • 4Ha marad még a masszából, töltheted frissentartó fóliával kibélelt kisebb tányérokba vagy poharakba is.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 130 perc + hűtés
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ