1 adag
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 200 g sonka
- 300 g Heinz majonéz
- 1 teáskanál mustár
- 100 g Milram reszelt sajt
- 6 db Ferencz Farm keményre főtt tojás
- 100 g Ízmester bébiuborka savanyúság
- 350 g Tarka Tejföl
- 12 g zselatin
- 2 teáskanál frissen facsart citromlé
- 1 teáskanál porcukor
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 2 evőkanál aprított petrezselyemzöld
- Ízlés szerint só
- Frissen őrölt bors
AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ
- Frissentartó fólia
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Langyos vízben oldd fel a zselatint, forrald fel, majd tedd félre és hagyd kihűlni.
- 2A tejfölhöz add hozzá a majonézt, a mustárt, a citromlevet, a porcukrot, sózd, borsozd, majd keverd ki.
- 3A reszelt sajtot, sonkát, paprikát, uborkát és a főtt tojást kockázd fel, forgasd bele az előzőleg kikavart tartármártásba, add hozzá a kihűlt zselatint, majd forgasd össze. Töltsd frissentartó fóliával kibélelt őzgerincformába és legalább 4-5 órára tedd hűtőbe.
- 4Ha marad még a masszából, töltheted frissentartó fóliával kibélelt kisebb tányérokba vagy poharakba is.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 130 perc + hűtés
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!