Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK A KACSÁHOZ
- 4 kacsacomb
- (3 ág friss) rozmaring
- 1 fej fokhagyma
- Olvasztott kacsazsír annyi, hogy ellepje
- Ízlés szerint só
- Frissen őrölt tarkabors (akár mozsárban tört)
HOZZÁVALÓK A ÉDESBURGONYAPÜRÉHEZ
- 1 kg édesburgonya
- 120 g vaj
- Só
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A kacsacombokat alaposan mosd meg, tisztítsd meg, papírtörlővel töröld szárazra, sózd, borsozd, majd tedd egy hőálló tálba.
- 2Add hozzá a megpucolt, darabolt fokhagymát, a rozmaringot és töltsd fel annyi zsiradékkal, ami ellepi.
- 3140 fokra előmelegített sütőben, kb. 3 óra alatt süsd készre.
- 4A sütési idő függ a combok és az edény méretétől is.
KRÉMES BURGONYAPÜRÉ ELKÉSZÍTÉSE:
- 1Ízlés szerint kínálhatsz hozzá lilakáposzta-salátát.
- 2Egy kiló édesburgonyát hámozz meg és enyhén sós vízben főzd puhára, majd szűrd le a főzőlevet és még forrón, adj hozzá 120 g vajat és botmixerrel pürésítsd.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 11 óra, és 3 óra sütés
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!