Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 700 g sertéslapocka
  • 150 g füstölt szalonna
  • 100 g kolozsvári szalonna
  • 1 kg savanyúkáposzta
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • 1 teáskanál borsikafű
  • 1 mokkáskanál frissen őrölt tarka bors
  • 2 db babérlevél
  • Szükség szerint só

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A füstölt szalonnát vágd apró kockákra, süsd zsírjára, tedd bele a csíkokra vágott kolozsvári szalonnát, majd pirítsd le. Ezt követően mehet bele a finomra vágott vöröshagyma, dinszteld meg, majd add hozzá a fokhagymát. Öntsd fel pici vízzel, szórd meg a fűszerpaprikával és a többi fűszerrel, majd forgasd össze. Add hozzá a kockára vágott húst, főzd fedő alatt 10 percet, majd mehet bele a káposzta (ha szükséges mosd át, akár többször is).
  • 2Fedővel lefedve, többszöri kevés vízpótlással, főzd addig, amíg a hús és a káposzta is megpuhul.
  • 3Ízlés szerint tejföllel, friss kenyérrel kínálhatod.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 90 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK