Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 1,2 kg szarvashús
- 2 db hagyma
- 2 db paradicsom
- 1 db paprika
- 1 db fokhagyma
- 2 db babérlevél
- 4 szem borókabogyó
- 2 ek sűrített paradicsom
- 1 ek őrölt édes pirospaprika
- Pörköltkocka
- 3 dl vörösbor
- 2 ek sertészsír
- Só ízlés szerint
- Bors ízlés szerint
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Aprítsd fel a hagymákat, és pirítsd üvegesre egy fazékban a sertészsíron. Ezután add hozzá a felkockázott paradicsomot és paprikát
- 2Amikor megpuhultak a zöldségek, add hozzá a húst, a fűszerpaprikát, valamint a sűrített paradicsomot.
- 3Ezután add hozzá a fűszereket, a félbe vágott fokhagymafejet és öntsd hozzá a vörösbort.
- 4Fedő alatt főzd 2-3 órán át, tálalás előtt pedig sózd, borsozd.
- 5Tálalhatod galuskával, tésztával, de akár kenyérrel is.
Konyhafőnök
Hajt a versenyszellem? Vagy csak ennél valami finomat? Készítsd a Konyhafőnök fogásait otthon is!