2 ADAG
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 20 dkg garnélafarok
- 2 ek. olívaolaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 ek finomra aprított, friss gyömbér
- 1-2 ek currypaszta
- 1 doboz kókuszkrém
A TÁLALÁSHOZ
- Rizs
- Lime
- Koriander
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Egy serpenyőben 1 ek olívaolajat melegítünk és közepes-nagy lángon pár perc alatt megsütjük a garnélarákokat. Félretesszük.
- 2A fokhagymát, vöröshagymát és gyömbért apróra vágjuk.
- 3Egy ek olívaolajon a hagymákat és a gyömbért is megpirítjuk, majd hozzáteszünk 1-2 ek (ízlés szerint) currypasztát és egy doboz kókuszkrémet. Néhány percig főzzük, majd hozzákeverjük a garnélákat is.
- 4Főtt rizzsel, lime-al, friss korianderlevéllel tálaljuk.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön.
Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod!
Instagram: @_bgabka_