Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1 üveg Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Szárított paradicsommal és vörös áfonyával
  • 1 fej brokkoli
  • 16 db koktélparadicsom
  • 2-3 db újhagyma
  • 100 g rukkola
  • 2 ek Vénusz 100% napraforgó-étolaj
  • 125 g vegán sajt
  • Bors

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET

  • Oregánó
  • Kakukkfű

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Melegítsük elő a sütőt 190 ºC-ra.
  • 2Kenjünk ki egy hőálló üvegtálat kevés Vénusz 100% napraforgó-étolajjal. Tegyük bele az 5-7 cm-es rózsákra szedett brokkolit, majd adjuk hozzá a szárított paradicsomos Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet.
  • 3Tegyünk a brokkoli mellé félbevágott koktélparadicsomokat is, és reszeljük rá a vegán sajtot is. Sózzuk ízlés szerint, majd tegyük az előmelegített sütőbe.
  • 4Süssük készre 30 perc alatt. Ha van grillfokozat, akkor a sütés utolsó 8 percére kapcsoljuk be azt is!
  • 5Tálaljuk forrón friss, megmosott rukkolával és kevés apróra szelt újhagymával.
Tip
Érdemes olvadós vegán sajttal elkészíteni! Friss oregánóval, kakukkfűvel tovább ízesíthetjük az ételt! Többféle típusú koktélparadicsomot is használhatunk.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET