Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 1 üveg Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Szárított paradicsommal és vörös áfonyával
- 1 fej brokkoli
- 16 db koktélparadicsom
- 2-3 db újhagyma
- 100 g rukkola
- 2 ek Vénusz 100% napraforgó-étolaj
- 125 g vegán sajt
- Só
- Bors
AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET
- Oregánó
- Kakukkfű
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Melegítsük elő a sütőt 190 ºC-ra.
- 2Kenjünk ki egy hőálló üvegtálat kevés Vénusz 100% napraforgó-étolajjal. Tegyük bele az 5-7 cm-es rózsákra szedett brokkolit, majd adjuk hozzá a szárított paradicsomos Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet.
- 3Tegyünk a brokkoli mellé félbevágott koktélparadicsomokat is, és reszeljük rá a vegán sajtot is. Sózzuk ízlés szerint, majd tegyük az előmelegített sütőbe.
- 4Süssük készre 30 perc alatt. Ha van grillfokozat, akkor a sütés utolsó 8 percére kapcsoljuk be azt is!
- 5Tálaljuk forrón friss, megmosott rukkolával és kevés apróra szelt újhagymával.
Tip
Érdemes olvadós vegán sajttal elkészíteni!
Friss oregánóval, kakukkfűvel tovább ízesíthetjük az ételt!
Többféle típusú koktélparadicsomot is használhatunk.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!