• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 szép durbincsfilé
  • 1 kg apró újburgonya
  • 10 dkg vaj
  • 1 csokor medvehagyma
  • Kevés spenót
  • Friss petrezselyem
  • Friss snidling
  • 1 dl alaplé
  • Fél citrom
  • Bors

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Halfilé
  • Zöldségek
  • Cukkini
  • Brokkoli
  • Karalábé

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A halfiléket sózzuk be mindkét oldalukon.
  • 2A burgonyát vágjuk félbe és főzzük meg sós vízben.
  • 3A spenótot, medvehagymát is mossuk meg.
  • 4Az alaplevet egy serpenyőben forraljuk fel és adjuk hozzá a vajat, sózzuk, borsozzuk és ízesítsük pár csepp citrommal, zöldfűszerekkel és forraljuk addig, amíg kissé besűrűsödik.
  • 5Ebben a szószban forgassuk át a zöld leveleket és a megfőtt burgonyát.
  • 6A halfiléket forró, lehetőleg tapadásmentes serpenyőben kevés olajon süssük ropogósra, majd dobjunk rá egy darabka vajat és locsoljuk meg a habzó vajjal.
  • 7A vajas zöldségekkel tálaljuk.
Tip
Más halfilével is elkészíthető. A zöldségeket kedvünkre variálhatjuk, a burgonya el is hagyható, vagy cukkínire, brokkolira, karalábéra, stb cserélhető, ha szénhidrátszegényen szeretnénk elkészíteni.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD