• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 900 g királyrák, garnéla vagy koktélrák
  • 2 érett avokádó
  • 1 citrom vagy lime
  • 4 kanál majonéz
  • 2 kanál ketchup
  • 1 kávéskanál Tabasco
  • 1 kávéskanál dijoni mustár
  • 1 kanál konyak
  • 1 kávéskanál Worchestereshire szósz
  • 1 kisebb római saláta
  • Kevés snidling és petrezselyem
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • Bors
  • 1 kanál olívaolaj

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A főtt rákot kevés oliván és fokhagymán pirítsuk át, majd adjunk hozzá friss zöldfűszereket, sót, borsot és pár csepp citromlevet, majd tegyük félre.
  • 2A szószhoz keverjük össze a majonézt, ketchupot, Tabasco-t, Worchestershire szószt, dijoni mustárt és konyakot, és ízesítsük ízlés szerint sóval, borssal, citrus lével.
  • 3Az avokádót hámozzuk meg, vágjuk cikkekre és csepegtessük meg citrus lével, hogy szép zöld maradjon.
  • 4A salátát mossuk meg és szedjük leveleire.
  • 5Tálaláskor a szószból tegyünk a pohár aljára, erre jön egy réteg avokádó, pár levél saláta, kevés szósz megint, majd a rákok. Lime, vagy citrom cikkel, kevés külön szósszal kínáljuk előételként.
Tip
Bármilyen rákkal elkészíthető. Ha nem szeretjük a csípőset, hagyjuk ki a Tabascot.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK