• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 60 g tikka currypaszta
  • 3 gerezd fokhagyma
  • Gyömbér (kb. 5 cm hosszú)
  • 3 evőkanál olaj
  • 200 g görög joghurt
  • 400 g csirkemellfilé
  • 100 g hagyma
  • 100 g kápia paprika

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ

  • Csatos üveg

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Először a fokhagymás-gyömbéres krémet készítsd el. Tegyél a fokhagymát, a gyömbért, 1 evőkanál olajat és egy csipet sót az aprítóba, turmixgépbe vagy mozsárba. Keverj össze mindent krémes állagúra. Ez a keverék zárt edényben vagy csatos üvegben hűtőbe téve több hétig is eláll, így készíthetsz belőle többet is, így máskor elég csak elővenni.
  • 2Ezután készítsd el a currypasztás pácot. 2 evőkanál fokhagymás-gyömbéres krémet keverj el a görög joghurttal, 2 evőkanál olajjal és egy csipet sóval.
  • 3A hagymát és a paprikát vágd fel nagyobb (kb. 2-3 cm) darabokra, majd add a páchoz.
  • 4Kockázd fel a csirkemellfilét tetszőleges nagyságúra (amekkorát szeretnél a nyárson). Tedd a darabokat a pácba.
  • 5Addig keverd, amíg az összes darabot be nem fedi a pác, és hagyd benne pácolódni legalább 2 órán át, de a legjobb, ha egy egész éjszakán át állni hagyod.
  • 6A pácolt húst, a hagymát és a paprikát felváltva szúrd fel a nyársakra, majd öntsd rá a maradék páclét.
  • 7A nyársakat tapadásmentes serpenyőben, kevés olajjal (lehet nélküle is, de akkor nagyon kell vigyázni, hogy ne ragadjon le a hús), alacsony addig süsd addig, amíg a csirke meg nem sül.
Tip
A húst grillen is megsütheted.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ