• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon nincsen kiszállításunk, de holnaptól (11.02.) ismét a megszokott módon, emelt kapacitással üzemelünk. Várjuk ma is a rendelésedet és addig is békés ünnepet kívánunk!


     
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 szelet Le GourMate sous vide tarja
  • 4 db ciabatta vagy hamburgerzsemle
  • 2-3 szál újhagyma
  • 100 g rukkola
  • 200 g koktélparadicsom
  • 175 g krémsajt
  • 1 kisebb csokor snidling (metélőhagyma)
  • 50 ml extra szűz olívaolaj
  • 2 kanál fehérborecet

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Sous vide csirkemell
  • Zöldségek
  • Saláta

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A krémsajthoz a snidlinget felvágjuk és összekeverjük a sajttal. Borsozzuk, ha kell sózzuk is.
  • 2A ciabattát kettévágjuk és serpenyőben vagy grillen megpirítjuk.
  • 3A sous vide tarját tasakkal együtt meleg vízbe tesszük 15 percre.
  • 4Ezután a tasakot kibontjuk, a levet leöntjük és félretesszük.
  • 5A húst kevés olívaolajjal megkenve grillserpenyőben vagy grillen néhány perc alatt pirosra sütjük. Ha serpenyőben sütjük, a végén adhatunk hozzá a szaftjából is egy kanállal, hogy szép fényes legyen.
  • 6A koktélparadicsomot félbevágjuk, megsózzuk, borsozzuk, egy kanál olívaolajjal és fehérborecettel marináljuk és hozzáadjuk az újhagymát is. Ha megsült a hús, a koktélparadicsomhoz adjuk a rukkolát is, a ciabattát megkenjük a krémsajttal, beletesszük a salátát és a húst. Így tálaljuk.
Tip
Ez a szendvics akár sous vide csirkemellel, sous vide császárhússal is elkészíthető, bármilyen salátával, akár grill zöldségekkel is.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD