2 adag
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 4 szelet toast kenyér
- 60 ml tej
- 50 g vaj
- 10 g vaníliás cukor
- 2 tojás
- Negyed teáskanál őrölt fahéj
- 1 teáskanál vaníliaaroma
- Egy csipet reszelt szerecsendió
- Porcukor szóráshoz
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Egy tálban verd fel a tojást a tejjel, a szerecsendióval, a fahéjjal, a vaníliaaromával és a vaníliás cukorral.
- 2Egy serpenyőben közepes lángon melegítsd fel a vajat.
- 3A toast kenyérszeleteket tedd bele a tojásba és hagyd állni őket, hogy megszívják magukat. A bundáskenyér mindkét oldalát süsd aranysárgára a vajban.
- 4A megsült bundáskenyereket szórd meg porcukorral. Ízlés szerint díszítsd gyümölccsel és friss mentalevéllel.
Tip
A tálaláshoz friss gyümölcs az ideális. Tegyél össze két szelet kenyeret vastag lekvárréteggel a közepén, majd a két szeletet együtt áztasd a tojásban. Ennek eredménye egy édes szendvics. A kész bundáskenyeret locsold meg juharsziruppal.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!