• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 500 g érett paradicsom
  • 90 g hámozott hagyma
  • 3 hámozott gerezd fokhagyma
  • 5 ág kakukkfű
  • 2 pirospaprika
  • 2 zöld paprika
  • 1 kisebb cukkini
  • 1 közepes padlizsán
  • 150 ml olívaolaj
  • Frissen őrölt bors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Kis kereszt alakban vágj bele a paradicsom héjába a tetején, de ne mélyre. Merítsd 30 másodpercig forrásban lévő vízbe, majd 1 percig jeges vízbe. Hámozd meg a paradicsomot és kockázd fel a húsát 1 cm-es darabokra.
  • 2Finoman aprítsd fel a hagymát és a fokhagymát. Távolítsd el a kakukkfűleveleket az ágról és durván aprítsd fel őket. Vágd fel a paprikát, távolítsd el a magokat és vágd fel a húsát 4 cm hosszú és 0,5 cm széles csíkokra. A cukkinit és a padlizsánt hámozás nélkül vágd fel akkora hasábokra, mint a paprikát. A padlizsán és a cukkini közepét dobd ki.
  • 3Serpenyőben közepes lángon hevíts fel 30 ml olajat, majd pirítsd üvegesre a hagymát.
  • 4Add hozzá a paprikát, fedd le a serpenyőt, vedd harmadára a tüzet és párold 5 percig. Add hozzá a paradicsomot, keverd össze, fedd le ismét a serpenyőt és párold 5 percig. Add hozzá a fokhagymát és a kakukkfüvet, keverd össze, fedd le és párold további 5 percig.
  • 5Vedd le a fedőt, vedd feljebb a lángot és párologtasd el az összes folyadékot a serpenyőből.
  • 6Egy serpenyőben magas lángon hevíts fel 60 ml olajat és időnként megkeverve süsd 5 percig a cukkinit, amíg aranysárga lesz. Tedd szűrőedénybe és hadd lecsöpögni.
  • 7Önts 60 ml olajat a serpenyőbe és időnként megkeverve 5 percig pirítsd benne a padlizsánt. Tedd szűrőedénybe és hagyd lecsöpögni. Add hozzá a padlizsánt és a cukkinit a párolt zöldségekhez. Sózd, borsozd és keverd össze. Melegen tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK