Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 90 minutes

14 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 120 g kígyóuborka
  • 80 g tejföl
  • 1 evőkanál édes tejszín, min. 31%
  • 1 teáskanál citromlé
  • 1 teáskanál fehérborecet
  • Bors
  • 1 teáskanál cukor
  • 1 teáskanál szeletelt friss kapor + egy kisebb szál a díszítéshez

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Mosd meg az uborkát, szárítsd meg, majd szeleteld fel. Az uborkaszeleteket félbe is vághatod.
  • 2
    Egy tálban habverővel keverd össze a tejszínt és a tejfölt, add hozzá a daracukrot, egy csipet sót és egy csipet frissen őrölt borsot, majd az ecetet és a citromlevelet. Keverd hozzá az apróra vágott kaprot. Végül add hozzá az uborkát és keverd össze.
  • 3
    Díszítsd a salátát egy szál friss kaporral.
Tip
Az uborkát lereszelheted nagylyukú reszelőn is. A salátát azonnal tálald, vagy hagyd lehűlni a hűtőben. Ha lehűtöd, tálalás előtt össze kell keverni.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

120 g kígyóuborka