Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 90 minutes

14 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Budapest area

Delivery

Is this your location?

Enter your address to view exact delivery times and relevant assortment.

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 db sous vide csirkemell supreme
  • 1 kisebb brokkoli
  • 1 kisebb karalábé
  • 2 szál sárgarépa
  • 100 g fagyasztott zöldborsó
  • 1 kisebb fej karfiol
  • 100 g vaj
  • Bors
  • Pár csepp citromlé
  • Borsóhajtás vagy -csíra
  • Kevés olaj
  • 10 ml alaplé vagy víz

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Mossuk meg a zöldségeket, és aprítsuk fel őket egyenlő méretű darabokra.
  • 2
    A zöld színű zöldségeket mindig érdemes blansírozni, tehát forró sós vízben pár percet főzni, majd jeges vízben azonnal lehűteni.
  • 3
    A gyökérzöldségeket kevés vajon egy csipet sóval lefedve pároljuk meg – de ne teljesen puhára – ha szükséges pár kanál alaplé vagy víz hozzáadásával.
  • 4
    Adjuk a gyökérzöldségekhez a többi zöldséget, ízesítsük sóval, pár csepp citrommal, bármilyen zöldfűszerrel.
  • 5
    A csirkemellet tasakkal együtt tegyük meleg vízbe 15 percre, majd bontsuk ki, öntsük le a levét és töröljük szárazra.
  • 6
    Forró serpenyőben, kevés olajon süssük pirosra a bőrös oldalát.
  • 7
    Dobjunk rá kevés vajat és azzal locsolgatva süssük még 10 percig, míg alaposan átmelegszik.
  • 8
    Tálaljuk a nyári főzelékkel.
Tip
A sous vide tasakban lévő szaftot ne dobjuk ki, szószokhoz, öntetekhez, mártásokhoz kiváló.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

4 db sous vide csirkemell supreme