4 ADAG
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK A SALÁTÁHOZ
- Fél görögdinnye
- 1 sárgadinnye
- 1 körte
- 3 őszibarack
- 2 marék málna
- 2 marék szeder
HOZZÁVALÓK AZ ÖNTETHEZ
- 3 evőkanál méz
- 1 citrom frissen facsart leve
- 1 lime frissen facsart leve
- Ízlés szerint menta
HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ
- Vaníliafagylalt
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A görögdinnyét vágd kockára, a sárgadinnyéből karalábévájóval vágj ki gömböket. A körtét és a barackot tetszés szerint vágd fel.
- 2A felaprított gyümölcsöket tedd bele egy tálba, locsold meg mézzel, a citrom és lime frissen facsart levével, majd szórd meg az aprított mentával és alaposan keverd össze.
- 3Amikor a mézes-citromos szirup bevonja a gyümölcsöket, add hozzá a málnát, a szedret és óvatosan forgasd át őket, hogy ne törjenek össze. Hűtve tálald.
- 4Kínáld vaníliafagylalttal.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 1Elkészítési idő: 15 perc + hűtés
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!