Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 90 minutes

14 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 300 g barna csiperkegomba
  • 500 g csirkemellfilé
  • 1 teáskanál tarka bors
  • 100 g bulgur
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál borsikafű
  • 300 g brokkoli
  • Friss retek
  • Petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint só

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A vöröshagymát vágd vékony karikára és kevés olajon dinszteld meg.
  • 2
    Add hozzá a felnegyedelt gombát, pirítsd aranybarnára, majd add hozzá a kockára vágott húst. Borsozd, majd pirítsd meg a húst is. Add hozzá a bulgurt és forgasd át néhányszor. Add hozzá az aprított fokhagymát, szórd meg borsikafűvel, sózd és tedd bele a rózsáira szedett brokkolit. Öntsd fel annyi forró vízzel ami éppen ellepi, majd keverd össze és alacsony hőmérsékleten, fedő alatt főzd puhára.
  • 3
    Főzés közben néhányszor keverd át, ha szükséges pótold a vizet.
  • 4
    Amikor elkészült, szórd bele a vékony karikára vágott retket, szórd meg aprított petrezselyemzölddel, forgasd össze és forrón kínáld.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1
    Elkészítési idő: 40 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK