• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon nincsen kiszállításunk, de holnaptól (11.02.) ismét a megszokott módon, emelt kapacitással üzemelünk. Várjuk ma is a rendelésedet és addig is békés ünnepet kívánunk!


     
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 200 g sonka
  • 300 g Heinz majonéz
  • 1 teáskanál mustár
  • 100 g Milram reszelt sajt
  • 6 db Ferencz Farm keményre főtt tojás
  • 100 g Ízmester bébiuborka savanyúság
  • 350 g Tarka Tejföl
  • 12 g zselatin
  • 2 teáskanál frissen facsart citromlé
  • 1 teáskanál porcukor
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 2 evőkanál aprított petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint só
  • Frissen őrölt bors

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ

  • Frissentartó fólia

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Langyos vízben oldd fel a zselatint, forrald fel, majd tedd félre és hagyd kihűlni.
  • 2A tejfölhöz add hozzá a majonézt, a mustárt, a citromlevet, a porcukrot, sózd, borsozd, majd keverd ki.
  • 3A reszelt sajtot, sonkát, paprikát, uborkát és a főtt tojást kockázd fel, forgasd bele az előzőleg kikavart tartármártásba, add hozzá a kihűlt zselatint, majd forgasd össze. Töltsd frissentartó fóliával kibélelt őzgerincformába és legalább 4-5 órára tedd hűtőbe.
  • 4Ha marad még a masszából, töltheted frissentartó fóliával kibélelt kisebb tányérokba vagy poharakba is.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 130 perc + hűtés
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ