Nestlé

Nestlé Junior Epres gabonapép 12 hónapos kortól

200 g
1 349 Ft 6 745 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Spanyolország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Nestlé Junior Epres gabonapép 12 hónapos kortól

Nestlé Junior Cereals epres gabonapép 12 hónapos kortól 200 g Gondosan válogatott gabonák Min. 25% teljes értékű gabona 12 vitamin & ásványi anyag Gyümölcs- és gabonapehely darabkákkaé Hozzáadott cukor nélkül Nestlé Junior Cereals Epres gabonapép 12 hónapos kortól teljes értékű gabonából, gyümölcs- és gabonapehely darabkákkal, hozzáadott cukor nélkül*. A Nestlé pépek minden adagja biztosítja babád számára a napi javasolt vasbevitel legalább 50%-át. A vas elősegítit a gyermekek kognitív képességének a fejlődésért.

  • 12 vitamin és ásványi anyag a kiegyensúlyozott táplálkozásért.
  • A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van kalciumra és D-vitaminra.
  • A jód elősegíti a gyermekek megfelelő növekedését.

*csak természetes módon előforduló cukrokat tartalma. Minden egyes tálka pép tápláló finomság kisbabád számára

Használat

A gabonapép javasolt napi adagolása: 1-2 alkalommal az elkészítési utasítás szerint. Az adag nagysága az egyéni szükségleteknek megfelelően változtatható. A további (3-4) napi étkezéseket egyéb táplálékból biztosítsd.

  1. Készítsen el 120 ml tejalapú gyerekitalt a csomagolásán feltüntetett utasítás szerint vagy mérjen ki 120 ml tejet, és melegítsse fel maximum 40°C-ra.
  2. Mérje ki és adjon hozzá 25 g vagy kb. 4-5 csapott evőkanál port.
  3. Folyamatosan keverje a kívánt állag eléréséig, majd babád etetése előtt várjon 3 percet. Az elkészített pépet használja fel azonnal, a maradékot ne tárolja, hanem öntsse ki.

A teljes doboz 8 adag kész pép elkészítéséhez elegendő. A termék 12 hónapos kortól adható, azonban a hozzátáplálás megkezdésére vonatkozóan kérdezd orvosos, védőnőd.

A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. Gondosan mosson kezet, mielőtt a gyermek ételét elkészíti. Csak megfelelő tisztaságú eszközöket használjon. Ülő helyzetben adja a gyermeknek. Etetés közben ne hagyja a gyermeket felügyelet nélkül, mert esetleg félrenyelhet, ami fulladást okozhat. Minden használat után jól zárja vissza a csomagolást és tárolja száraz, szobahőmérsékletű helyen.

A gyártóról

A Nestlé a világ egyik legnagyobb ital- és élelmiszeripari vállalata. Több mint 2 000 márkánk van a világszerte ismert, ikonikus termékektől a helyi kedvencekig, és a világ 191 országában vagyunk jelen.

A kisbaba számára az anyatej a legtökéletesebb táplálék, melynek összetettségéről egyre többet tudunk meg és folyamatosan inspirálja innovációinkat. Több évtizedes kutatásunk eredményeként fejlesztettük ki a BEBA OPTIPRO® termékcsaládot, összetevők egyedi kombinációjával.

Tárolás

Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó. Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson. Maximum 30 napon belül használd fel a felbontott pépet.

Forgalmazó

Nestlé Hungária Kft.
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Gabonaőrlemények 94,8% [részben hidrolizált búza 50%, teljes kiőrlésű búza 21,6%, teljes kiőrlésű zab 9,3%, rozs 4,7%, kukorica 4,7%, árpa 1,8%, tönkölybúza 0,9%, rizs 0,9%, tritikálé 0,9%] Növényi olajok (repce, napraforgó) Eperpehely 1,6% Ásványi anyagok (kalcium-karbonát, vas-fumarát, cink-szulfát, kálium-jodid) Vitaminok [L-aszkorbinsav (C-vitamin), DL-α-tokoferol-acetát (E-vitamin), nikotinamid (niacin), tiamin-mononitrát (B1-vitamin), retinil-acetát (A-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), folsav, kolekalciferol (D-vitamin)] Aromák A %-os értékek az összetevők késztermékben jelen lévő mennyiségét jelentik

Tápérték: 100 g

Energia1657 kJ/392 kCal
Zsír3.8 g
amelyből telített zsírsavak0.7 g
Szénhidrát74 g
amelyből cukor18 g
Fehérje12 g
0.1 g
Élelmi rost6.8 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Nyomokban tartalmazhat:
Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.