
Vici
VICI, Garnélarák sós vízben
200 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 17 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
VICI, Garnélarák sós vízben
A VICI Garnélarák sós vízben egy kiváló minőségű termék, amely friss, tengeri garnélarákot tartalmaz. Ezeket a rákokat különleges sósvízben tartják, hogy megőrizzék természetes ízüket és frissességüket. A garnélarákokat gondosan válogatják és tisztítják, hogy a lehető legmagasabb minőséget nyújtsák a fogyasztóknak.
Ez a termék sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál a konyhában. Kiváló alapanyaga lehet különféle tenger gyümölcsei alapú ételeknek, például tésztáknak, salátáknak vagy curry-knek. A garnélarákok hűvös, sós vízben történő tartása segít megőrizni azok frissességét és tápértékét, így garantálva az optimális ízélményt és minőséget az étel elkészítésekor.
Fontos megjegyezni, hogy a termék pontos összetétele és jellemzői változhatnak a gyártótól és a márka szabványaitól függően. Azonban a VICI Garnélarák sós vízben egy kiváló választás lehet azok számára, akik minőségi tenger gyümölcseket keresnek konyhájukba.
Termelői információ
Az 1991-ben alapított Viciunai csoport vezető szerepet tölt be a globális surimi piacon. A hal- és tengergyümölcsei termékek egyik vezető gyártója Európában. Ma a VICI, ESVA, Columbus és a csoport más márkáinak termékei világszerte több mint 70 piacon jutnak el a fogyasztókhoz. Összességében a társaság több, mint 3000 terméket forgalmaz globálisan.
A Viciunai Csoport jelentős részét öt régióba exportálják: Balti-, Nyugat- és Közép-Európa, Skandinávia, valamint Kelet-Európa és Ázsia. Termékeiket olyan neves kiskereskedelmi láncok forgalmazzák, mint a Lidl, Aldi, Sainsbury’s, Carrefour, Metro, Casino és Walmart. A cég folyamatos növekedését az A-tól Z-ig irányított termékellátási lánc biztosítja, amely a legmagasabb minőséget garantálja. Modern gyáraik Litvániában, Spanyolországban és Észtországban készítik a sózott, füstölt és fagyasztott halakat, surimit, tenger gyümölcseit és egyéb élelmiszereket.
A Viciunai Group elkötelezett a fenntarthatóság és az élelmiszer-biztonság iránt, és aktívan támogatja ezeket az elveket. Ennek bizonyítékaként szolgálnak a megszerzett minőségbiztosítási tanúsítványok, mint az ISO, BRC, IFS Food, MSC, FSSC 22000, ASC és Global Gap.
Felhasználási információ
Egyből fogyasztható.
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
(-2)-(- 4 C°) között
Forgalmazó
VIČIŪNAI IR PARTNERIAI
90112, Plungé, Birutes g. 48, Litvánia
Termékinformáció
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Koktélrák (Pandalus borealis - szulfitot tartalmaz), és /vagy B: rózsaszín garnélarák (Pandalus jordani - szulfitot tartalmaz) | 50 % |
Sós lé | 50 % |
víz | |
Konyhasó | |
Savszabályozó | |
E330 - Citromsav | |
Konzerválóanyag | |
E211 - Nátrium-benzoát | |
kálium szorbát | |
Antioxidáns | |
aszkorbinsav | |
Édesítő | |
szacharin |
Tápérték: 100 g
Energia | 403 kJ/95 kCal |
Zsír | 1.7 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 20 g |
Só | 2.5 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Rákfélék |
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |