
Hamé
Hamé pástétom tonhal pikáns
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Hamé pástétom tonhal pikáns
Tonhalas pikáns (csípős) pástétom, Omega-3 zsírsavakban gazdag, hőkezelt halkészítmény.
Termelői információ
Hamé márkanév alatt ma már a termékek széles skáláját találod, melyek megkönnyítik mindennapjaid – időt takarítanak meg a reggeli, ebéd, vacsora, uzsonna elkészítésekor, legyen szó akár egyedülálló személyről, vagy családról. Válassz a pástétomok, készételek, ketchupok, dzsemek, halkonzervek, zöldség- és gyümölcstermékek és hűtött saláták szélés kínálatából. A Hamé pástétomokat a fogyasztók széles köre szereti és fogyasztja.
Tárolás
Tárold száraz helyen 0-28°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárold hűtőben 10°C-ig és fogyaszd el 48 órán belül.
Forgalmazó
Hamé Hungária Kft.
2900 Komárom
Damjanich J. u. 25.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Ivóvíz | |
Csíkoshasú tonhal darabok | 25 % |
Repceolaj | |
Adalékanyag-készítmény | |
Szójaliszt | |
Tejfehérje | |
Keményítő | |
Étkezési só | |
Sűrítőanyag | |
E412 - Guar-gumi | |
Tojásfehérje | |
Fűszerek | |
Ízfokozó | |
szárított fűszerkeverék | |
E621 - Mononátrium-glutamát | |
Vöröshagyma | |
Fokhagyma | |
Aroma | |
Dextróz | |
Zeller | |
Antioxidáns | |
aszkorbinsav | |
Színezék | |
paprikakivonat | |
Paprika | 4 % |
bab | 2.5 % |
paradicsompüré | |
napraforgóolaj | |
Fűszerek | |
Étkezési só | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1206 kJ/292 kCal |
Zsír | 26.9 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.9 g |
Szénhidrát | 4.8 g |
amelyből cukor | 1.5 g |
Fehérje | 7 g |
Só | 1.5 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tojás |
Hal |
Szójabab |
Tej |
Zeller |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Diófélék |