
chocoMe
chocoMe Raffinée - Szarvasgombás mandula 53%-os tejcsokoládéval
120 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
chocoMe Raffinée - Szarvasgombás mandula 53%-os tejcsokoládéval
Autentikus finomság, mély szarvasgomba íz, amely tökéletes kombinációt alkot a Valencia mandulával és a kivételesen magas kakaótartalmú tejcsokoládéval, mely a Bahia régióból származó brazil kakaóbabokból készült.
Ebben a Raffinée-ben két egészen különleges alapanyag találkozik. A blansírozott valenciai mandula ugyanis – tökéletesen roppanós állaga és karakteres íze miatt – az egyik legértékesebb fajtája a manduláknak. Erre a pörkölt mandulára kerül fel a szarvasgomba. Az általunk használt Aestivum szarvasgomba igazi gasztronómiai exkluzivitás, amit leginkább fűszerezéshez használnak. Rendkívüli aromája miatt fontos a mértékletesség, ám megfelelő mennyiségben használva fantasztikus ízkombinációk hozhatók létre.
Termelői információ
A 2010-ben alapított márkánál minden egyes terméküket a legnagyobb elhivatottsággal és szakértelemmel készítik. Budapesti manufaktúrájuk 30 fős csapatával napról napra a legmagasabb minőségre törekszik, amit a szenvedély és az alázat, a páratlan minőségű, kizárólag felsőkategóriás alapanyagok, és a folyamatos innováció tesz lehetővé. Büszkék arra, hogy csokoládéik saját manufaktúrájukban, egytől egyig kézzel készülnek, és minden évben kiemelkedő eredményekkel mérettetnek meg a legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyeken.
A tökéletes csokoládé páratlan minőségű alapanyagokat követel: ezért használják a francia Valrhona, Michel Cluizel, Cacao Barry és a belga Callebaut csokoládégyártó vállalatok 100% kakaóvaj tartalmú, felsőkategóriás csokoládé alapanyagait, és ezért szerzik be a különböző feltéteket válogatott német, olasz és francia beszállítóktól.
Számos termelővel személyes, közvetlen kapcsolatot ápolnak, legyen szó manduláról, mogyoróról, pisztáciáról: a leghíresebb, olasz termőterületek szüretein ők maguk is több alkalommal megfordultak és kivették a részüket a munkából.
Tárolás
Szobahőmérsékleten, száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tárolandó.
Forgalmazó
chocoMe Kft.
1135 Budapest,
Kisgömb utca 23.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Hukambi tejcsokoládé | 53 % |
Kakaóbabok Brazíliából | |
Barna cukor | |
Kakaóvaj | |
Teljes tejpor | |
Madagaszkári vanília | |
Szarvasgombás Valencia mandula | |
Valencia mandula | |
Nádcukor | |
nyári szarvasgomba | |
Só | |
Szarvasgomba aroma | |
Shellac | |
La Vera” paprika | |
Kakaópor | |
Kakaópor | |
E501 - Kálium-karbonátok |
Tápérték: 100 g
Energia | 1652 kJ/398 kCal |
Zsír | 30 g |
amelyből telített zsírsavak | 19 g |
Szénhidrát | 23 g |
amelyből cukor | 22 g |
Fehérje | 6.6 g |
Só | 0.2 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Földimogyoró |
Szezámmag |