Mix & Match

Pantene

Pantene Pro-V Sampon, Infinitely Long Károsodott Hajra

400 ml
2 299 Ft 5 748 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pantene Pro-V Sampon, Infinitely Long  Károsodott Hajra

A károsodott hajra kifejlesztett Pantene Pro-V Infinitely Long sampon segít megerősíteni és láthatóan egészségesebb megjelenésűvé varázsolni a közepes és hosszú hajat. Ez a niacinamiddal és E-vitaminnal dúsított hajerősítő balzsam a hajtőtől kiindulval táplálja és regenerálja a károsodott hajat, miközben segít megelőzni a töredezett hajvégek kialakulását. Azonnal visszafordítja a hajkárosodás jeleit, és simaságot, valamint egészséges ragyogást kölcsönöz a hosszú haj számára. A teljes körű hajápoláshoz használd a Pantene Pro-V Infinitely Long egyéb termékeivel.
A Pantene Pro-V Infinitely Long balzsam ahaj táplálásával segít megerősíteni a tincseket, nem tartalmaz ásványi olajokat vagy színezékeket. Tesztelte a Svájci Vitaminintézet. 100%-ban újrahasznosítható flakonban (a kupak kivételével) kapható.

A márkáról

PRO-V FELFEDEZÉSÜK – Pusztán a véletlennek köszönhető, hogy svájci orvosok egy intenzív osztályon olyan felfedezést tettek, amely megváltoztatta a hajápolás történetét. Az 1940-es években egy vadonatúj kezeléssel dolgoztak a súlyos bőrsérülések gyógyításán. A kezelést a bőrszövet regenerációjának elősegítésére fejlesztették ki. De miközben megfigyelték pácienseiket, az orvosok figyelmét felkeltette, hogy drámai hatással volt a hajra. Meglepődtek, amikor látták, hogy ott, ahol a bőrt kezelték, egyre erősebb és vastagabb volt a szőr. Mi volt ez a csodaképlet, ami ezt a hatást váltotta ki? A B5-vitamin volt. A Pantene eleinte csak Európában volt elérhető, de az évek során az USA-tól Kínáig nők százmilliói fedezték fel és tették a világ legnépszerűbb hajápoló márkájává.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest, Kisfaludy utca 39


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
sodium laureth sulfate
sodium citrate
cocamidopropyl betaine
sodium xylenesulfonate
stearyl alcohol
sodium chloride
cetyl alcohol
parfum
sodium benzoate
citric acid
sodium salicylate
polyquaternium-6
tocopheryl acetate
guar hydroxypropyltrimonium chloride
sodium hydroxide
trihydroxystearin
tetrasodium edta
panthenol
panthenyl ethyl ether
niacinamide
hexyl cinnamal
histidine
Összes megjelenítése