Nativus

Nativus Prémium szarvas apróhús

0,55 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

2 649 Ft 4 816 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Nativus Prémium szarvas apróhús

Előhűtött SKIN csomagolásban.

A szarvas apróhús lenyűgöző választás azok számára, akik szeretnék felfedezni a vadon élő szarvas húsának ízét és tápláló tulajdonságait. Frissességével és minőségével garantálja, hogy az étel kivételes és ínycsiklandó legyen. Sütve, pácolva vagy grillezve egyaránt ideális választás, és minden ételhez különleges ízt és élményt kölcsönöz.

Vörösboros szarvaspörkölt 
Hozzávalók

  • 550 gramm szarvashús
  • 3 fej vöröshagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 csapott evőkanál só
  • 1 teáskanál kömény
  • fél evőkanál fűszerpaprika
  • 1 teáskanál feketebors
  • 6 szem borókabogyó
  • 3 db babérlevél
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • 2 evőkanál sertészsír
  • 1 db paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1,5 dl jó minőségű vörösbor

Elkészítési javaslat

A felolvasztott sertészsíron üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, majd hozzá adjuk a kockára felvágott paprikát, paradicsomot, sűrített paradicsomot és ezt is összepirítjuk. Ha a lecsó alap puhára párolódott, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, az apróra összeaprított fokhagymát és az előre kockázott húsunkat. Ha a húsunk engedett egy kis vizet, hozzáadjuk a vörösbort és a további fűszereket (só, bors, kömény, boróka, babérlevél). Ha elkészült az ételünk tálalhatjuk galuskával, petrezselymes burgonyával.
Jóétvágyat kívánunk!

Csak alapos hőkezelés után fogyasztható.

Termelői információ

Családi vállalkozásuk számára a természetközeliség, a természet tisztelete és szeretete mindig is központi helyet foglalt el: több évtizede foglalkoznak erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással, vadásztatással, valamint ezekhez szervesen kapcsolódva vendéglátással. Tevékenységeik során szerzett tapasztalatainkat kihasználva és ötvözve, 2020. augusztus 27-én léptekk egy újabb szintet: ekkor került átadásra Nativus Vadhúsfeldolgozó üzemük. 

"A természetből természetesen”

Mottójuk hűen tükrözi céljukat, hogy a vadhús - mint az egyik legegészségesebb húsfajta, - mind küllemében, mind belső értékeit, tápanyagtartalmát megőrizve, adalékanyagoktól mentesen, a legszigorúbb előírásokat betartva, kiváló minőségben kerüljön a boltok polcaira és onnan az asztalokra.

Vadhúsfeldolgozójuk 2020-ban elnyerte a Portfolio Agrárdíjak rendezvényén Az év agrárberuházása” címet. A Sous Vide Dámszarvas comb termékük 2021-ben, a vadászati világkiállítás keretein belül megrendezett 80. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) Élelmiszeripari Nagydíj I. helyezett kitüntetést érdemelte ki.

Tárolás

0 - 4°C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Támba Miklósné Ev.
4552 Napkor, Kállói út 58.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

szarvas hús100 %