
Keresztes-Mizse
Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka nyak
kb. 470 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka nyak
Nyers, friss baromfihús. Csak hőkezelés (alapos sütés vagy főzés) után fogyasztható!
A pulyka nyak húsos része a pulyka testének egyik kevésbé ismert, ám ízletes része. Bár több kötőszövetet tartalmaz, mint más pulyka részek, lassú főzéssel, párolással vagy sütéssel omlós és ízletes húst lehet belőle készíteni. Gyakran felhasználják levesek, raguk, pörköltök vagy más húsételek ízesítésére.
Termelői információ
Cégük 1997 óta foglalkozik pulyka vágással lajosmizsei üzemükben, így már 15 év szakmai tapasztalatával szolgálják ki régi és új partnereiket.
Fő profiluk egész és darabolt pulyka termékek értékesítése feldolgozó üzemek és kereskedelmi egységek felé. Partnereiknek tudhatnak cégeket Magyarországon és szerte Európában.
Vevőik gyors és pontos kiszolgálását korszerű logisztikai rendszerükkel biztosítják. Az export értékesítés révén nemzetközi téren is megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek. Munkatársaik vevőik igényeit szem előtt tartva végzik munkájukat.
A termelést 2001 óta a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) rendszer alkalmazásával folytatják üzemükben, így garantálva az általuk előállított termékek élelmiszerbiztonságát.
Tárolás
Hűtve tárolandó -2 - 4°C közötti hőmérsékleten.
Forgalmazó
Supp.li Kft.
1173 Budapest, Strázsahegyi dűlő 7.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
baromfi hús
Tápérték: 100 g
Energia | 614 kJ/147 kCal |
Zsír | 8.08 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.65 g |
Szénhidrát | 0.03 g |
amelyből cukor | 0.03 g |
Fehérje | 18.51 g |
Só | 0 g |
Élelmi rost | 0 g |