Kathi Food
Magyar tarka növendék marha hamburger húspogácsa
260 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 12 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Kathi Food -True Beef - Marha hamburger húspogácsa VCS - Magyar tarka növendék marha húsából
Nem bonyolítottuk túl ezt a terméket, csak só és bors van benne. Úgy gondoljuk finomabb a hamburger pogácsa ha előre be van fűszerezve és nem utólag ízésítjük. Egyszerűen csak ki kell venni a csomagolásból és pár perc alatt megsütni.
Termelői információ
A Kathi Food Kft. kizárólag húsmarhák feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik ezen belül pedig magyartarka növendék marhákkal. A fajta erősségei miatt választottuk ezt a fajtát azért mert kiváló a vágóértéke és húsminőségben (márványozott, porhanyós) is felveszi a versenyt a nagytestű húsmarhafajtákkal. A magyar tarka fajta úgymond itt van otthon ezért nagyon jól alkalmazkodik a helyi adottságokhoz. A növendék marhákat meghatározott életkorban vágatjuk, ami szintén mérvadó egy marhahús minőségénél. Egy fiatal növendék marha húsa össze sem hasonlítható egy kivénhedt tejelő marha húsával. A növendék marha húsa könnyen elkészíthető és sokkal gazdagabb az ízvilága. A szakácsnak is több lesz a sikerélménye a konyhában hiszen nehéz rosszul elkészíteni. Egy növendék marha húsával bátran lehet kísérletezni.
Tárolás
0°C és +5°C közötti hőmérsékleten.
Forgalmazó
Kathi Food Kft.
4002 Debrecen, Harcsa utca 8.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
marha hús | 97 % |
Étkezési só | |
Bors |
Tápérték: 100 g
Energia | 1223 kJ/296 kCal |
Zsír | 24 g |
amelyből telített zsírsavak | 12.7 g |
Szénhidrát | 0.6 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 19 g |
Só | 1.6 g |
Élelmi rost | g |