-21 %

Kathi Food

Magyar tarka növendék friss marha leves csomag

kb. 0,72 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG

Elfogyott. Várható k.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kathi Food -True Beef - Friss Marha leves csomag VCS - Magyar tarka növendék marha húsa

A csomag 30dkg húst és 40dkg csontot tartalmaz. A kollagénben gazdag marhahúsból és csontból készült leves napjainkban már elengedhetetlen az egészséges életmódot követők körében. A természetes kollagén támogatja a bőr, az ízületek és a porcok egészségét. 

Termelői információ

A Kathi Food Kft. kizárólag húsmarhák feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik ezen belül pedig magyartarka növendék marhákkal.  A fajta erősségei miatt választottuk ezt a fajtát  azért mert kiváló a vágóértéke és húsminőségben (márványozott, porhanyós) is felveszi a versenyt a nagytestű húsmarhafajtákkal. A magyar tarka fajta úgymond itt van otthon ezért nagyon jól alkalmazkodik a helyi adottságokhoz. A növendék marhákat meghatározott életkorban vágatjuk, ami szintén mérvadó egy marhahús minőségénél. Egy fiatal növendék marha húsa össze sem hasonlítható egy kivénhedt tejelő marha húsával. A növendék marha húsa könnyen elkészíthető és sokkal gazdagabb az ízvilága. A szakácsnak is több lesz a sikerélménye a konyhában hiszen nehéz rosszul elkészíteni. Egy növendék marha húsával bátran lehet kísérletezni. 

Tárolás

0°C és +5°C közötti hőmérsékleten.

Forgalmazó

Kathi Food Kft.
4002 Debrecen, Harcsa utca 8.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.