
Hajdúhús
Sertés Velő
kb. 0,6 kgÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG
kb
További információ
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Sertés Velő Védőgázas csomagolásban
Garantáltan friss KMS minősítésű húsok a vágóüzemből. A sertéshúsnak is fontos szerepe van a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásban. A sertéshúsból készült étel a családi és a társadalmi ünnepek, vendégváró asztalok egyik fő fogása, jó okkal. A sertéshús fogyasztása gasztronómiai élményt nyújt.
A sertés agyvelő a belsőségek közé tartozik. A sertés agyvelő igazi ínyencfalat, bár sokan viszolyognak a fogyasztásától. A sertés agyvelő, mint általában a belsőségek vásárlásánál, ügyeljünk arra, hogy kizárólag frissen vásároljuk és rövid időn belül használjuk fel, mert rendkívül romlékony. Előkészítése során alaposan megmossuk, egy pár percre hideg vízbe áztatjuk, majd eltávolítjuk a rajta lévő vékony hártyát. Ügyeljünk rá, hogy ne maradjon a velőn csontszilánk. A sertés agyvelőt rendkívül változatosan használhatjuk fel, ehetjük sütve tojással, vagy pirítósra kenve, készülhet belőle vese velővel, de felhasználhatjuk pörkölt alapanyagaként is. Gyakran fogyasztják rántva is, illetve különböző húsok, például borda töltelékeként.
Felhasználási javaslat
Fogyasztás előtt alapos hőkezelés szükséges!
Termelői információ
A Hajdúhús 2000 Kft. családi vállalkozás keretein belül 1998. március 23-án alakult meg. A cég tulajdonosa és ügyvezetője Papp István, aki közel 50 éves szakmai tapasztalattal és a szakma iránti elhivatottsággal vezeti a vállalatot. A Vágóállat és Hús Terméktanács elismert elnökségi tagja, munkája jelentősen hozzájárul a Húsipari ágazat fejlődőséhez. Vállalatuk Kelet-Magyarország legjelentősebb húsipari vállalkozása, mely az EU-s követelményeknek és az európai szabványoknak megfelelő magas színvonalú termelést produkáló vágóhidat működtet, mely belföldi és exportértékesítést végez. Az üzemnek napi 2000 darab sertés vágására, csontozására, darabolására van engedélye.
A Hajdúhúsnál évről évre jelentős fejlesztéseket és beruházásokat valósítanak meg: 2017 tavaszán megnyílt új, közel 1100 m 2 -es feldolgozó üzemük, ahol az általuk feldolgozott sertéshúsból, korszerű technológiával, minőségi késztermékeket gyártanak. Legutóbbi beruházásuk 2022-ben fejeződött be, melynek keretében egy új, mintegy 10000 m 2 -es feldolgozó-, csontozó-és fagyasztó üzemrész épült. A termékek előállítása során az élelmiszerbiztonsági, termékminőségi, nyomon- követhetőségi, higiéniai és termeléstechnológiai feltételeket szigorúan ellenőrizzük. Tisztelik és szeretik a hagyományokat és büszkék arra, hogy termékeik évek ótatradicionális recept alapján, hagyományos eljárással készülnek kifogástalan alapanyagból.
Tárolás
0-+3 °C között tárolandó.
Forgalmazó
Hajdúhús 2000 Kft.
4030 Debrecen Diószegi út 7.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Sertés velő |