Hajdúhús
Sertés Máj
kb. 1,19 kgÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Sertés Máj Védőgázas csomagolásban
Garantáltan friss KMS minősítésű húsok a vágóüzemből. A sertéshúsnak is fontos szerepe van a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásban. A sertéshúsból készült étel a családi és a társadalmi ünnepek, vendégváró asztalok egyik fő fogása, jó okkal. A sertéshús fogyasztása gasztronómiai élmény, tápanyaggazdagsága miatt táplálkozásunk szerves része, fontos zsír-, fehérje-, vitamin- és ásványianyag-forrásunk. A sertéshús egészséges.
A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség, könnyen elérhető és sokféle formában elkészíthető. Hazánkban sertés- és csirkemájból fogy a legtöbb, a liba- és kacsamáj pedig igazi ínyencségnek számít. A májat nemcsak frissen elkészítve ehetjük, de készíthetünk belőle pástétomot , májkrémet, hurkát is.
Felhasználási javaslat
Fogyasztás előtt alapos hőkezelés szükséges!
Ha a hízott sertésmáj elszíneződést mutat, kérlek, ne aggódj! Ez természetes lehet a termék magas zsírtartalma és a feldolgozási folyamat miatt, és nem befolyásolja sem a minőséget, sem a fogyaszthatóságot. Ha viszont szokatlan szagot vagy állagot tapasztalsz, ne fogyaszd el, és vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!
Termelői információ
A Hajdúhús 2000 Kft. családi vállalkozás keretein belül 1998. március 23-án alakult meg. A cég tulajdonosa és ügyvezetője Papp István, aki közel 50 éves szakmai tapasztalattal és a szakma iránti elhivatottsággal vezeti a vállalatot. A Vágóállat és Hús Terméktanács elismert elnökségi tagja, munkája jelentősen hozzájárul a Húsipari ágazat fejlődőséhez. Vállalatuk Kelet-Magyarország legjelentősebb húsipari vállalkozása, mely az EU-s követelményeknek és az európai szabványoknak megfelelő magas színvonalú termelést produkáló vágóhidat működtet, mely belföldi és exportértékesítést végez. Az üzemnek napi 2000 darab sertés vágására, csontozására, darabolására van engedélye.
A Hajdúhúsnál évről évre jelentős fejlesztéseket és beruházásokat valósítanak meg: 2017 tavaszán megnyílt új, közel 1100 m 2 -es feldolgozó üzemük, ahol az általuk feldolgozott sertéshúsból, korszerű technológiával, minőségi késztermékeket gyártanak. Legutóbbi beruházásuk 2022-ben fejeződött be, melynek keretében egy új, mintegy 10000 m 2 -es feldolgozó-, csontozó-és fagyasztó üzemrész épült. A termékek előállítása során az élelmiszerbiztonsági, termékminőségi, nyomon- követhetőségi, higiéniai és termeléstechnológiai feltételeket szigorúan ellenőrizzük. Tisztelik és szeretik a hagyományokat és büszkék arra, hogy termékeik évek ótatradicionális recept alapján, hagyományos eljárással készülnek kifogástalan alapanyagból.
Tárolás
0-+3 °C között tárolandó.
Forgalmazó
Hajdúhús 2000 Kft.
4030 Debrecen Diószegi út 7.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Sertés máj |