Valdor

Valdor "A" quality fresh chicken drumsticks

1 kg

6 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Best Buy
Sold out. Expected on Wed.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Valdor "A" minőségű friss csirke alscócomb

Valdor "A" minőségű friss csirke alscócomb. A Hungerit Zrt saját márkás termékei a Valdor termékek. 

Termelői információ

A szentesi központú HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. jogelődje, a HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Rt. 1997. július 1-jén alakult három, addig szoros együttműködésben dolgozó helybéli kft.-ből. Az átalakulást a tőkebevonás lehetősége és a magasabb szervezeti hatékonyság megvalósítása indokolta. Szakmai tudásuk, felkészültségük azonban sokkal mélyebben gyökerezik, és egészen 1922-ig nyúlik vissza, hiszen azóta működik Szentesen baromfifeldolgozó cég.

A vállalat profilja két fő területre koncentrálódik: elsődlegesen feldolgozott bontott-vágott baromfi termékek, és magasan feldolgozott, készresütött végtermékek előállítására. A Hungerit gyártja és forgalmazza a VALDOR termékcsaládot, mely folyamatosan bővül elsődlegesen feldolgozott, illetve panírozott, készresütött termékekkel egyaránt.

Tárolás

Hűtve tárolandó, -2 és +4°C között.

Forgalmazó

Hungerit Zrt.
6600 Szentes, Attila út 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 6 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Csirke alsócomb