Bacardi-Martini

Martini Asti minőségi édes pezsgő 7,5%

0,75 l
5 549 Ft 7 399 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A MARTINI Asti egy édes pezsgő, kellemesen tükrözi az Asti DOCG terület egyedülállóan dombos éghajlatából származó eredetét. A MARTINI Asti bármikor élvezhető barátokkal, és tökéletes ajándék.

Martini Asti

Piedmont festői és napsütötte dombjain a Martini szakértői gondozzák az illatos Moscato Bianco szőlőt, amelyből a márka bormestere elkészíti a híres Martini Asti pezsgőt. Az üvegen található D.O.C.G. megjelölés a legmagasabb minőséget jelzi. A Martini Asti a friss őszibarack és az édes vadzsálya jegyeit hordozza, amelyek friss körte- és ananászízekké alakulnak át. A világ legtöbbet értékesített vermut és olasz pezsgő márkája, amelyet közel 160 éve a Torino melletti Pessionéban gyártanak. 1863-ban Alessandro Martini, Luigi Rossi és Teofila Sola egy olyan vermutot hozott létre, amelynek népszerűsége máig töretlen. A híres vermut aromás növényi összetevőitől az Asti borok aranyló pezsgéséig a Martini hatása kontinenseken ível át és évtizedeket ölel fel. A márka történetében meghatározó év 1992, ekkor olvadt össze a Bacardíval és vált a világ egyik legnagyobb prémium alkoholokat kínáló cégévé.

Termelői információ

A céget 1862-ben alapította a spanyol származású Don Facundo Bacardi Masso, Santiago de Cuba-ban. A cég 1877-ben elnyerte az első aranymedált a spanyolországi világkiállításon a minőségéért. Kidobták a szabálykönyvet, és saját keverékeiket készítették egy forradalmi rumkészítési eljárással, amely örökre megváltoztatja a rum készítésének módját.

A Bacardi a világ legnagyobb, teljes egészében családi tulajdonban lévő szeszesital-előállító vállalata, ami több mint 100 országban állít elő és forgalmaz szeszes italokat és ital keverékeket. Az Bacardi rum világviszonylatban az egyik legkeresettebb rummárka. Arra biztatják az embereket, hogy egyszerre csak egy-egy gondosan elkészített, kitűnő ital mellett kapcsolódjanak ki – minden kortyot felelősségteljesen kóstoljanak meg.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
Némedi út 104.
2330 Dunaharaszti
Magyarország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Asti martini

Allergének

Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.